Εγγύηση στις Ξένες Γλώσσες

Βράβευση του Κέντρου ξένων γλωσσών Τζάικου

Με πολλή μεγάλη χαρά σήμερα παραλάβαμε το πιστοποιητικό βράβευσης για τις υπηρεσίες μας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Οι αετοί της εκπαίδευσης λοιπόν μας βραβεύουν! Η βαθμολογία μας; 9.6 /10 ανάμεσα σε 67 χιλιάδες εταιρείες σε όλη την Ελλάδα για τη δουλειά μας το 2020!!!

Να θυμηθούμε πως ήταν μια χρονιά δύσκολη με lockdown, τηλεκπαίδευση για 1η φορά στην Ελλάδα (αν και εμείς ήδη κάναμε μαθήματα εξ αποστάσεως με φοιτητές στο εξωτερικό) και πολλή δουλειά! Τα σκορ του διαγωνισμού βγαίνουν με βάση τις αξιολογήσεις πελατών στα social media, την Google και το site μας. Μπορείτε να διαβάσετε σχόλια μαθητών μας τόσο στη σελίδα μας στο FB όσο και στη Google.

Είναι μεγάλη ικανοποίηση η Βράβευση του Κέντρου γλωσσών να προκύπτει από ευχαριστημένους μαθητές που αναγνωρίζουν την όρεξή μας για δουλειά και το επιτυχημένο μας πρόγραμμα σπουδών. Συνεχώς προσπαθούμε να εξελισσόμαστε και να μαθαίνουμε ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει στο χώρο της εκπαίδευσης. Στόχος μας; Να προσφέρουμε άρτιες εκπαιδευτικές υπηρεσίες!Αλλά και να πετυχαίνουμε τόσο τους ατομικούς στόχους κάθε μαθητή όσο και τους ομαδικούς στόχους των καθηγητών μας. Η δική σας επιτυχία είναι για μας στοίχημα που πάντα κερδίζουμε κι αυτό φαίνεται από τα καλά λόγια όλων όσων φοιτούν στο κέντρο μας.

Συνεπώς αφιερώνω το βραβείο σε όλους εσάς:

  • γονείς
  • μαθητές ανήλικους και ενήλικους
  • καθηγητές που εργάζονται μαζί μου
  • γραμματεία
  • συναδέλφους που παρακολουθούν σεμινάρια και εκπαιδεύσεις που κάνω σε καθηγητές από όλη την Ελλάδα
  • τους συνεργάτες μου από διάφορα μέρη του κόσμου που με εμπιστεύονται για σεμινάρια και παρουσιάσεις

Τέλος, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας σ εμένα και την ομάδα μου! Επίσης να σας εγγυηθώ πως φέτος θα μάθουμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται και θα πάρουμε όσα πιο πολλά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας μπορούμε!!! Πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο και θα έχουμε θετική ενέργεια γιατί όπως λέει το μοτο μας #tzaikou#English#spanish#μαθαίνωμετουςκαλύτερους

Βράβευση του Κέντρου ξένων γλωσσών Τζάικο
Βράβευση του Κέντρου ξένων γλωσσών Τζάικο