Το δικό σας ΚΞΓ Τζάικου / Χρυσή εταιρεία το 2022!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η δουλειά μας αναγνωρίζεται από τους πελάτες μας για μια ακόμη χρονιά μετά τη βράβευσή μας από τους αετούς της εκπαίδευσης πέρυσι. Χάρη στη δική σας στήριξη λοιπόν βραβευτήκαμε για το 2022 για τις υπηρεσίες μας! Κι αυτό γιατί ανήκουμε στο 10% των επιχειρήσεων πανελλαδικά που έχουν λάβει θετικές κριτικές σε google /google maps. Το συγκεκριμένο βραβείο είναι αποτέλεσμα που βγαίνει με αλγόριθμους εφαρμογής εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Φυσικά, λαμβάνονται υπόψιν τα σχόλια των πελατών και το βραβείο χρυσή εταιρεία δεν είναι αποτέλεσμα κριτικής επιτροπής που εξαγοράζεται ή που ψηφίζουν άνθρωποι. Ο θεσμός Χρυσή Εταιρεία υπάρχει στην Ελλάδα, Κύπρο και κάποιες ευρωπαϊκές χώρες. Επιλέγονται εταιρείες από διάφορους χώρους ανάλογα με τη δημοφιλικότητά τους.

Επομένως, αυτό το βραβείο χρυσή εταιρεία, το λάβαμε χάρη στη δουλειά μας για την οποία μείνατε ευχαριστημένοι. Με τη σειρά μας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και μια δέσμευση για συνέχιση των παροχών μας στα ίδια αλλά και καλύτερα επίπεδα.

Πιστεύω πως για να επιβιώσει μια επιχείρηση πρέπει συνεχώς να εξελίσσεται και να προοδεύει σε τεχνογνωσία και μεθόδους λειτουργίας. Συνεπώς, στην περίπτωση μας (εκπαίδευση), θεωρώ πως:

  • η επιλογή διδακτικού προσωπικού
  • οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ένα ιδιωτικό σχολείο
  • οι ευκαιρίες που παρέχει στους μαθητές ώστε το ταξίδι της γνώσης να ναι ευχάριστο
  • τα βιβλία και το επίπεδο εξετάσεων που επιλέγονται για τους μαθητές παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο. Δεσμευόμαστε για ακόμη περισσότερες καινοτομίες στο χώρο της εκπαίδευσης και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο μέλλον. Η εμπιστοσύνη σας μας εμπνέει να ψάχνουμε συνεχώς τρόπους να γινόμαστε καλύτεροι!

#μαθαίνωμετουςκαλύτερους#Θεσσαλονίκη#tzaikou

βραβείο χρυσή εταιρεία

0:00 / 0:17