ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Η εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας είναι απαραίτητη στην σύγχρονη εποχή καθώς είναι μια σημαντική γλώσσα παγκοσμίως με την οποία συνεννοούνται πολλοί άνθρωποι.

Μαθαίνουμε λοιπόν Γερμανικά προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνούμε κατ’ αρχήν, για λόγους σπουδών και δουλειάς ή και για άλλους προσωπικούς λόγους. Στο ΚΞΓ Τζάικου η εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας έχει ιδιαίτερη θέση!

Οι μέθοδοι διδασκαλίας μας είναι σύγχρονοι και περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα προκειμένου να βοηθήσουν στην εκμάθηση όλα τα είδη μαθητή (οπτικούς τύπους, ακουστικούς τύπους, κιναισθητικούς κτλ).

Σε έναν καλαίσθητο χώρο εξοπλισμένο με διαδραστικούς πίνακες και προτζέκτορες, εργαστήριο υπολογιστών, τάμπλετς και SRS συστήματα για να γίνονται και τα τεστ ευχάριστα, οι μαθητές μας έχουν άφθονα ερεθίσματα για να αγαπήσουν την εκμάθηση της Γερμανικής.

Οι καθηγητές που στελεχώνουν το κέντρο μας, είναι άρτια καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους και διαθέτουν χρόνια εμπειρίας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να πιάσετε το στόχο σας και να σας καθοδηγήσουν στην διαδικασία της εκμάθησης.

Το κέντρο μας είναι το μοναδικό στην καρδιά της πόλης όπου εκτός από φοιτητές και ενήλικες, φοιτούν και παιδιά και έφηβοι για να μάθουν Γερμανικά, γεγονός που αποδεικνύει πως είμαστε η νούμερο ένα επιλογή από την τοπική κοινωνία αυτή τη στιγμή, λόγω της τεχνογνωσίας μας και του άριστου επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Τα τμήματά μας στα Γερμανικά περιλαμβάνουν τα εξής τμήματα:

Αρχαρίων Α1/Α2

Αρχαρίων εντατικά και σε 8 μήνες Β1

Προχωρημένων Β1/Β2 σε ένα έτος

Άριστης γνώσης Γ1 και Γ2

Προετοιμασία για ERASMUS ή και για δουλειά σε Γερμανόφωνες χώρες, με έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της καθημερινότητας

Στα τμήματα πτυχίων η έμφαση δίνεται σε γραπτό και προφορικό λόγο, προετοιμασία για εξετάσεις με mock tests ανάλογα με το πτυχίο που θα επιλέξει ο μαθητής μας σε συνεργασία με τη διεύθυνση σπουδών. Μπορείτε να προετοιμαστείτε για Α1Α2Β1 (GOETHE / κπγ), B2 (GOETHE / κπγ), C1 (GOETHE / κπγ), C2 (GOETHE / κπγ)