Είσαι καθηγητής;

Εάν είσαι καθηγητής που θέλει σοβαρή συνεργασία τότε το κέντρο ξένων γλωσσών Τζάικου προσλαμβάνει καθηγητές! Συνεργαζόμαστε με απόφοιτους πανεπιστημίων που έχουν ενδιαφέρον και όρεξη για διδασκαλία. Δουλεύουμε πάντα με τους καλύτερους καθηγητές για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους μαθητές μας. Την ομάδα μας στελεχώνουν καθηγητές με σπουδές πάνω στην ξένη γλώσσα, μεταπτυχιακά και ενίοτε διδακτορικά. Μαζί μας διδάσκουν με βάση τη μεθοδολογία μας και σχεδιάζουμε από κοινού το καλύτερο πλάνο σπουδών. Κοινός μας παρονομαστής είναι η αγάπη για τη διδασκαλία και την ξένη γλώσσα και η ενασχόλησή μας με την κουλτούρα!

Διαδικασία προσαρμογής

Παρέχουμε εκπαίδευση στο προσωπικό μας σχετικά με νέες μεθόδους και τεχνολογικά εργαλεία ώστε να είναι αποδοτικοί στη δουλειά τους. Τους εκπαιδεύουμε πάνω σε ο,τι πιο καινούριο υπάρχει σε μεθοδολογία, εφαρμογές και εκπαιδευτικό υλικό.

Κάνε το πρώτο βήμα

Αν έχεις όρεξη να διδάξεις αλλά και να μάθεις από την πολύχρονη εμπειρία μας, στείλε μας ένα βιογραφικό και θα σε καλέσουμε για συνέντευξη. Στο προσωπικό μας ανήκουν καθηγητές που είναι χρόνια συνεργάτες μας, καθώς είμαστε πλέον μια οικογένεια! Δουλεύουμε όλοι ομαδικά και ανταλλάζουμε ιδέες για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους σπουδαστές μας. Είσαι λοιπόν καθηγητής που σου αρέσει ένα περιβάλλον συνεργασίας και περεταίρω εξέλιξης; Τότε πρέπει να είσαι στην ομάδα μας!

Απολαβές

Επομένως, αν σου αρέσει η διδασκαλία κι έχεις πάθος για την τάξη, τότε πρέπει να γίνεις μέλος της διδακτικής μας ομάδας. Οι απολαβές των καθηγητών μας είναι από τις υψηλότερες στην αγορά γιατί επιδιώκουμε να είναι ευχαριστημένοι ώστε να δίνουν το 100% της απόδοσής τους! Είσαι καθηγητής που θεωρεί πως πρέπει να αμείβεσαι ανάλογα με τη σκληρή δουλειά που κάνεις; Τότε έλα μαζί μας!

Επικοινωνία

Στείλε μας ένα βιογραφικό σήμερα και μια συστατική επιστολή στο tzaele@gmail.com σήμερα κι όλα! Εναλλακτικά φέρε ο ίδιος το βιογραφικό σου από το χώρο μας Εγνατία 100 για να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις. Σίγουρα θα μείνεις με τις καλύτερες εντυπώσεις!