ΑΓΓΛΙΚΑ

Το να μάθεις την Αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητο στην σύγχρονη εποχή καθώς είναι η πρώτη γλώσσα παγκοσμίως με την οποία συνεννοούνται πολλοί άνθρωποι. Η εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας είναι το πιο βασικό εφόδιο.

Μαθαίνουμε λοιπόν Αγγλικά προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνούμε κατ’ αρχήν, για λόγους σπουδών και δουλειάς ή και για άλλους προσωπικούς λόγους.

Το ΚΞΓ Τζάικου δίνει μέγιστη σημασία στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας προκειμένου οι σπουδαστές μας να την αγαπήσουν από την πρώτη μέρα.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας μας είναι σύγχρονοι και περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα ώστε να βοηθήσουν στην εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας όλα τα είδη μαθητή (οπτικούς τύπους, ακουστικούς τύπους, κιναισθητικούς κτλ).

Σε έναν καλαίσθητο χώρο εξοπλισμένο με διαδραστικούς πίνακες και προτζέκτορες, εργαστήριο υπολογιστών, τάμπλετς και SRS συστήματα για να γίνονται και τα τεστ ευχάριστα, οι μαθητές μας έχουν άφθονα ερεθίσματα για να αγαπήσουν την εκμάθηση της Αγγλικής.

Οι καθηγητές που στελεχώνουν το κέντρο μας, είναι άρτια καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους και είναι απόφοιτοι Αγγλικής με μεταπτυχιακές σπουδές σε θεωρητική και εφαρμοσμένη γλωσσολογία.

Το κέντρο μας είναι το μοναδικό στην καρδιά της πόλης όπου φοιτούν και μικρά παιδιά, γεγονός που αποδεικνύει πως είμαστε η νούμερο ένα επιλογή απο την τοπική κοινωνία για εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας, λόγω της τεχνογνωσίας μας και του άριστου επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουμε. Τα τμήματά μας χωρίζονται ηλικιακά και είναι ομοιογενή-τμήματα μόνο παιδικά, εφηβικά, φοιτητικά-ενηλίκων. Γι’ αυτό το λόγο τα προγράμματα που απευθύνονται σε ενήλικες είναι τελείως διαφορετικά από αυτά των παιδιών.

Τα τμήματά μας στα Αγγλικά:

1. Παιδικά τμήματα

φροντιστήριο Αγγλικών για παιδιά στο κέντρο Θεσσαλονίκη

JUNIOR 1 year course

SENIOR CLASSES A,B, C, D

LOWER CLASS

PROFICIENCY CLASS 8 months

2. Φοιτητικά τμήματα-Τμήματα ενηλίκων

Αρχαρίων και σε 2 χρόνια Β2

Προχωρημένων Β1/Β2 σε ένα έτος

PROFICIENCY 1 year course

TOEIC για ΑΣΕΠ

IELTS για μεταπτυχιακά

Στα τμήματα πτυχίων η έμφαση δίνεται σε γραπτό και προφορικό λόγο, κάλυψη κενών που τυχόν υπάρχουν επειδή προφανώς αφήσατε τα Αγγλικά πριν αρκετά χρόνια, προετοιμασία για εξετάσεις με mock tests ανάλογα με το πτυχίο που θα επιλέξει ο μαθητής μας σε συνεργασία με τη διεύθυνση σπουδών. Και έτσι συνεπώς καλύπτονται όλες οι ανάγκες των μαθητών μας.