ΑΓΓΛΙΚΑ PROFICIENCY

Χρειάζεσαι Proficiency αλλά  νιώθεις πως έχεις ξεχάσει τη γλώσσα;

ΑΓΓΛΙΚΑ PROFICIENCY ενηλίκων!! Μην ανησυχείς καθόλου.

Θα ξεκινήσεις με μια επανάληψη σε βασικό λεξιλόγιο και γραμματική. Στη συνέχεια με τη βοήθεια των βιβλίων που έχουμε επιλέξει θα χτίσουμε το επίπεδο άριστης γνώσης στα Αγγλικά. Θα χρειαστεί αρκετή προσωπική δουλειά.

Δίνουμε πολύ έξτρα υλικό όπως video, ασκήσεις, εκθέσεις και ότι άλλο θεωρούμε πως χρειάζεσαι.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς και πάντα σε συνεργασία με τον καθηγητή σου, θα βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο των Αγγλικών σου. ‘Έτσι θα πετύχουμε τον στόχο σου, είτε είναι να μιλάς άριστα για να κάνεις μεταπτυχιακές σπουδές, είτε να πάρεις πιστοποίηση για ΑΣΕΠ ή δουλειά.

”Wisdom is not a product of schooling but of the lifelong attempt to acquire it”

Albert Einstein

Λίγο μετά τα Χριστούγεννα θα επιλέξουμε παρέα την πιστοποίηση που σου ταιριάζει και προτιμάς. Ξεκινάμε λοιπόν προετοιμασία πάνω στη συγκεκριμένη μορφή εξέτασης.

Κάθε Σάββατο μετά το Πάσχα θα έχεις μια εικονική εξέταση για να βλέπεις την πρόοδό σου. Μέσα από την πλατφόρμα επικοινωνίας μας, έχεις πρόσβαση σε:

ακουστικά, τεστ και πολλά έξτρα.

Οι πιστοποιήσεις που προτιμάμε είναι:

MICHIGAN ECPE, MSU αλλά ενίοτε αν οι μαθητές το επιλέξουν και πιστοποιήσεις τύπου ESB, LTE, TOEIC για εξετάσεις ΑΣΕΠ.

Γενικά, αναλαμβάνουμε πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από το ελληνικό Δημόσιο αλλά και από πανεπιστήμια του εξωτερικού. Φυσικά πρέπει να ξέρεις οτι το Proficiency δεν λήγει. Δες το άρθρο μου εδώ.

Έφτασαν οι εξετάσεις, αλλά έχεις άγχος;

Μην ανησυχείς! Κάνουμε επαναληπτικά μαθήματα για να νιώθεις 100% σίγουρος καθώς και εικονικές εξετάσεις προσομοίωσης με εξεταστές από τους φορείς πιστοποιήσεων. Μας υποδεικνύουν ακριβώς τι πρέπει να προσέξουμε για να περάσεις σίγουρα!

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων λίγους μήνες μετά τις εξετάσεις! Μη ξεχάσεις να μας κάνεις tag στα social media ή να μας γράψεις την εμπειρία σου μαζί μας στη σελίδα μας στο Google.

Οι τιμές μας για ΑΓΓΛΙΚΑ PROFICIENCY είναι ασυναγώνιστες!

‘Εναρξη αρχές Οκτωβρίου

Τμήματα Δια ζώσης και ONLINE

#tzaikou  #english #μαθαίνωμετουςκαλύτερους Αγγλικά Proficiency τμήματα ενηλίκων