ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Η εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας είναι απαραίτητη στην σύγχρονη εποχή καθώς είναι η δεύτερη γλώσσα παγκοσμίως με την οποία συνεννοούνται πολλοί άνθρωποι.

Μαθαίνουμε λοιπόν Ισπανικά προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνούμε. Αρχικά, για λόγους σπουδών και δουλειάς ή και για άλλους προσωπικούς λόγους, όπως η λάτιν μουσική ή γιατί αγαπάμε την κουλτούρα των Ισπανόφωνων χωρών (πχ σινεμά, λογοτεχνία).

Το ΚΞΓ Τζάικου δίνει μέγιστη σημασία στην εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας προκειμένου οι σπουδαστές μας να την αγαπήσουν από την πρώτη μέρα.

Στο χώρο μας λειτουργεί και δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλία στα Ισπανικά αλλά διοργανώνουμε και βραδιά παρακολούθησης Ισπανικών ταινιών.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας μας είναι σύγχρονοι και περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα. Ώστε να βοηθήσουν στην εκμάθηση όλα τα είδη μαθητή (οπτικούς τύπους, ακουστικούς τύπους, κιναισθητικούς κτλ). Το λεξιλόγιο μαθαίνεται μέσω εφαρμογής στην οποία έχουμε περάσει εικόνες και ασκήσεις για να είναι διασκεδαστικό.

Σε έναν καλαίσθητο χώρο εξοπλισμένο με διαδραστικούς πίνακες και προτζέκτορες, εργαστήριο υπολογιστών, τάμπλετς και SRS συστήματα για να γίνονται και τα τεστ ευχάριστα, οι μαθητές μας έχουν άφθονα ερεθίσματα για να αγαπήσουν την εκμάθηση της Ισπανικής.

Οι καθηγητές που στελεχώνουν το κέντρο μας, είναι άρτια καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους και διαθέτουν χρόνια εμπειρίας, ενώ η όρεξή τους για δουλειά είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας μέρα.

Το κέντρο μας είναι το μοναδικό στην καρδιά της πόλης όπου φοιτούν και έφηβοι για να μάθουν Ισπανικά, γεγονός που αποδεικνύει πως είμαστε η νούμερο ένα επιλογή από την τοπική κοινωνία αυτή τη στιγμή, λόγω της τεχνογνωσίας μας και του άριστου επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Η εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

Αρχαρίων και σε 8 μήνες Β2

Προχωρημένων Β1/Β2 σε ένα έτος

Άριστης γνώσης Γ1 και Γ2

Προετοιμασία για ERASMUS

Στα τμήματα πτυχίων η έμφαση δίνεται σε γραπτό και προφορικό λόγο, προετοιμασία για εξετάσεις με mock tests ανάλογα με το πτυχίο που θα επιλέξει ο μαθητής μας σε συνεργασία με τη διεύθυνση σπουδών.

Η εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας όμως δεν είναι μόνο η απόκτηση πιστοποίησης, αλλά η εμβάθυνση στην κουλτούρα και η εξοικείωση με τη χρήση της γλώσσας. Γι’ αυτό το λόγο δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη του προφορικού λόγου μέσα από βιβλία, ταινίες και podcasts.

Οι μαθητές μπορούν να δώσουν εξετάσεις για πιστοποίηση ΚΠΓ ή Cervantes.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την εκμάθηση της Ισπανικής γραμματικής αν γίνετε συνδρομητές στο κανάλι μας στο youtube. https://www.youtube.com/playlist?list=PL-Y9S2PAUFlnWlQU-phFcHE_xDoqBfhuB

Είμαστε το καλύτερο σχολείο στην εκμάθηση Ισπανικής πανελλαδικώς! Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι απο τα σχόλια μαθητών μας στο Facebook ή από τις κριτικές μας στο google.

Η εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας  για εμας είναι σημαντική υπόθεση!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ BLACK FRIDAY γραφτείτε 2 άτομα και κερδίστε από μία δόση διδάκτρων ο καθένας κλείνοντας θέση σε νέο τμήμα. Ισχύει μέχρι 26.11.21 Αρχική τιμή τμήμα αρχαρίων 560 ευρώ/ έκπτωση 70 ευρώ σε διπλή εγγραφή. Τμήμα προχωρημένων 640 ευρώ/έκπτωση 80 ευρώ σε διπλή εγγραφή.

black friday ΙΣΠΑΝΙΚΑ