ΙΤΑΛΙΚΑ

Η εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας είναι μια ευχάριστη διαδικασία. Έχεις λοιπόν δυο επιλογές: ταχύρρυθμα μαθήματα Ιταλικών δια ζώσης αν μένεις Θεσσαλονίκη ή Ιταλικά online από όπου κι αν είσαι!

Μαθαίνουμε λοιπόν τη γλώσσα, προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνούμε. Αρχικά, για λόγους σπουδών και δουλειάς πχ ΑΣΕΠ, μεταθέσεις κτλ. Αλλά και για άλλους προσωπικούς λόγους: όπως η μουσική ή γιατί αγαπάμε την κουλτούρα των Ιταλών (πχ σινεμά, λογοτεχνία).

Το ΚΞΓ Τζάικου δίνει μέγιστη σημασία στην εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας προκειμένου οι σπουδαστές μας να την αγαπήσουν από την πρώτη μέρα. Λειτουργούν τμήματα τόσο δια ζώσης, αν είσαι Θεσσαλονίκη, με φυσική παρουσία όσο και online ισπανικά για όλη την Ελλάδα με τα ίδια άριστα αποτελέσματα! Έχουμε μαθήματα Ιταλικών για αρχάριους αλλά και μαθήματα Ιταλικών για προχωρημένους.

Μέθοδοι

Οι μέθοδοι διδασκαλίας μας είναι σύγχρονοι και περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα. Ώστε να βοηθήσουν στην εκμάθηση όλα τα είδη μαθητή (οπτικούς τύπους, ακουστικούς τύπους, κιναισθητικούς κτλ).

Γίνονται συχνές επαναλήψεις γραμματικής.

Χρησιμοποιούμε εφαρμογές με τραγούδια για εξάσκηση του ακουστικού κομματιού και εφαρμογές με παιχνίδια για το λεξιλόγιο και τη γραμματική.

Χώρος

Λειτουργούμε σε έναν καλαίσθητο χώρο εξοπλισμένο με διαδραστικούς πίνακες και προτζέκτορες, εργαστήριο υπολογιστών, τάμπλετς και SRS συστήματα. Με αυτό τον τρόπο γίνονται τα τεστ ευχάριστα! Έτσι, οι μαθητές μας έχουν άφθονα ερεθίσματα για να αγαπήσουν την εκμάθηση της Ιταλικής.

Καθηγητές

Οι καθηγητές που στελεχώνουν το κέντρο μας, είναι άρτια καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους και διαθέτουν χρόνια εμπειρίας, ενώ η όρεξή τους για δουλειά είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας μέρα.

Το κέντρο μας είναι το μοναδικό στην καρδιά της πόλης όπου φοιτούν και έφηβοι για να μάθουν Ιταλικά! Γεγονός που αποδεικνύει πως είμαστε η νούμερο ένα επιλογή από την τοπική κοινωνία αυτή τη στιγμή, λόγω της τεχνογνωσίας και του άριστου επιπέδου υπηρεσιών μας.

Η εκμάθηση στα Ιταλικά online και δια ζώσης περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

Αρχαρίων και σε 8 μήνες Β1 (4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα )

Προχωρημένων Β1/Β2 σε ένα έτος (4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα)

Άριστης γνώσης Γ1 και Γ2 (4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα)

Προετοιμασία για ERASMUS

ιταλικά online

Στα τμήματα πτυχίων η έμφαση δίνεται σε γραπτό και προφορικό λόγο, προετοιμασία για εξετάσεις με mock tests ανάλογα με το πτυχίο που θα επιλέξει ο μαθητής μας σε συνεργασία με τη διεύθυνση σπουδών.

Η εκμάθηση της Ιταλικής Γλώσσας όμως δεν είναι μόνο η απόκτηση πιστοποίησης, αλλά η εμβάθυνση στην κουλτούρα και η εξοικείωση με τη χρήση της γλώσσας. Γι’ αυτό το λόγο δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη του προφορικού λόγου μέσα από βιβλία, ταινίες και podcasts.

Οι μαθητές μπορούν να δώσουν εξετάσεις για πιστοποίηση ΚΠΓ ή Celi .

Είμαστε το καλύτερο σχολείο στην εκμάθηση Ιταλικής! Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι απο τα σχόλια μαθητών μας στο Facebook ή από τις κριτικές μας στο google.