μαθήματα Online ξένων γλωσσών

Το κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζάικου προσφέρει μαθήματα online ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της εποχής από το Μάρτιο του 2020. Εν μέσω πανδημίας φάνηκε το πόσο προετοιμασμένοι ήμασταν εδώ και χρόνια, χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Τα μαθήματα απευθύνονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Οι τάξεις είναι ομοιογενείς ηλικιακά καθώς λειτουργούν επίπεδα για παιδιά, εφήβους, φοιτητές και εργαζομένους.

Οι καθηγητές μας εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς για τα νέα εργαλεία και τις μεθόδους online διδασκαλίας. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, οι μαθητές μας, μικροί και μεγάλοι δεν χάνουν ούτε μια ώρα μαθήματος.

Εκτός από τις πλατφόρμες για διδασκαλία εξ αποστάσεως, χρησιμοποιήσαμε όλο το υλικό που διαθέταμε σε εφαρμογές. Ως εκ τούτου, τα μαθήματα online είναι διαδραστικά και ενδιαφέροντα.

Φήμη μας οι ικανοποιημένοι μαθητές μας και τα σχόλια των γονέων των μικρότερων μαθητών μας. Στην διδασκαλία εξ αποστάσεως ανταποκρίθηκαν στο απόλυτο, καθηγητές, μαθητές και γονείς!

ΕΡΓΑΛΕΙΑ που χρησιμοποιούμε

Συνεχίζουμε για αυτό το λόγο να προσφέρουμε μαθήματα εξ αποστάσεως. Επομένως, υιοθετούμε συνεχώς νέα εργαλεία για άριστο αποτέλεσμα στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Ενδεικτικά χρησιμοποιούμε εφαρμογές για εκμάθηση λεξιλογίου

Quizlet, Quizalize, Kahoot, Quiziz

οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στο μαθητή να μάθει ευχάριστα το λεξιλόγιο είτε με τη μορφή κουίζ είτε με τη μορφή παιχνιδιών

για εξάσκηση γραμματικής

wordwall, edpuzzle, socrative

ελέγχουμε κατά πόσο ο μαθητής έχει εμπεδώσει την ύλη

για εξάσκηση ακουστικού

bitgab, lyricstraining, podcasts

ο μαθητής μπορεί να κάνει εξάσκηση ακούγοντας τραγούδια ή διαλόγους

για έλεγχο προφορικής ευχέρειας λόγου ασύγχρονα

flipgrid

οι μαθητές μας ηχογραφούν την παραγωγή προφορικού τους λόγου και ο καθηγητής παρέχει feedback σχετικά με την πρόοδο και τις απαιτούμενες βελτιώσεις

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μέσω πλατφόρμας zoom και η επικοινωνία μέσω εφαρμογής google classroom.

Η βαθμολόγηση των μικρών μαθητών γίνεται μέσω κουίζ σε εφαρμογές ή τεστ μέσω liveworksheets και interactive slides.

Εκτός από μαθήματα Γλωσσών εκμάθησης, πραγματοποιούνται και εξειδικευμένα μαθήματα για απόκτηση πτυχίων για ΑΣΕΠ όπως TIE, TOEIC αλλά επίσης και για πιστοποιήσεις μεταπτυχιακών IELTS.

Γράψου σήμερα επικοινωνώντας μαζί μας