ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Η εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας είναι απαραίτητη στην σύγχρονη εποχή καθώς είναι η δεύτερη γλώσσα παγκοσμίως με την οποία συνεννοούνται πολλοί άνθρωποι. Έχεις λοιπόν δυο επιλογές: ταχύρρυθμα μαθήματα Ισπανικών δια ζώσης αν μένεις Θεσσαλονίκη ή Ισπανικά online από όπου κι αν είσαι!

Μαθαίνουμε λοιπόν τη γλώσσα, προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνούμε. Αρχικά, για λόγους σπουδών και δουλειάς πχ ΑΣΕΠ, μεταθέσεις κτλ. Αλλά και για άλλους προσωπικούς λόγους: όπως η λάτιν μουσική ή γιατί αγαπάμε την κουλτούρα των Ισπανόφωνων χωρών (πχ σινεμά, λογοτεχνία).

Το ΚΞΓ Τζάικου δίνει μέγιστη σημασία στην εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας προκειμένου οι σπουδαστές μας να την αγαπήσουν από την πρώτη μέρα. Λειτουργούν τμήματα τόσο δια ζώσης, αν είσαι Θεσσαλονίκη, με φυσική παρουσία όσο και online ισπανικά για όλη την Ελλάδα με τα ίδια άριστα αποτελέσματα! Έχουμε μαθήματα Ισπανικών για αρχάριους αλλά και μαθήματα Ισπανικών για προχωρημένους.

Μέθοδοι

Οι μέθοδοι διδασκαλίας μας είναι σύγχρονοι και περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα. Ώστε να βοηθήσουν στην εκμάθηση όλα τα είδη μαθητή (οπτικούς τύπους, ακουστικούς τύπους, κιναισθητικούς κτλ).

Το λεξιλόγιο μαθαίνεται μέσω εφαρμογής στην οποία έχουμε περάσει εικόνες και ασκήσεις με παιχνίδια για να είναι διασκεδαστικό. Γίνονται συχνές επαναλήψεις γραμματικής μέσα από ολιγόλεπτα video που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Στα επίπεδα εξετάσεων σας παρέχουμε όλα τα παλαιότερα θέματα και τις λύσεις τους, καθώς και τα προφορικά τους απαντημένα μέσα από μια σειρά video. Η ορθογραφία εξετάζεται μέσα από εφαρμογές με ασκήσεις πολλαπλής επιλογής σε πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε.

Χώρος

Λειτουργούμε σε έναν καλαίσθητο χώρο εξοπλισμένο με διαδραστικούς πίνακες και προτζέκτορες, εργαστήριο υπολογιστών, τάμπλετς και SRS συστήματα. Με αυτό τον τρόπο γίνονται τα τεστ ευχάριστα! Έτσι, οι μαθητές μας έχουν άφθονα ερεθίσματα για να αγαπήσουν την εκμάθηση της Ισπανικής.

Καθηγητές

Οι καθηγητές που στελεχώνουν το κέντρο μας, είναι άρτια καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους και διαθέτουν χρόνια εμπειρίας, ενώ η όρεξή τους για δουλειά είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας μέρα.

Το κέντρο μας είναι το μοναδικό στην καρδιά της πόλης όπου φοιτούν και έφηβοι για να μάθουν Ισπανικά! Γεγονός που αποδεικνύει πως είμαστε η νούμερο ένα επιλογή από την τοπική κοινωνία αυτή τη στιγμή, λόγω της τεχνογνωσίας και του άριστου επιπέδου υπηρεσιών μας.

Η εκμάθηση στα Ισπανικά online και δια ζώσης περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

Αρχαρίων και σε 8 μήνες Β2 (4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα συν άπειρο υλικό σε video)

Προχωρημένων Β1/Β2 σε ένα έτος (4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα συν άπειρο υλικό σε video)

Άριστης γνώσης Γ1 και Γ2 (4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα συν άπειρο υλικό σε video)

Προετοιμασία για ERASMUS

ισπανικά online
ισπανικά online

Στα τμήματα πτυχίων η έμφαση δίνεται σε γραπτό και προφορικό λόγο, προετοιμασία για εξετάσεις με mock tests ανάλογα με το πτυχίο που θα επιλέξει ο μαθητής μας σε συνεργασία με τη διεύθυνση σπουδών.

Από 22/10/2022 μπορείτε να αγοράσετε και πακέτα ασύγχρονων μαθημάτων Ισπανικών από την πλατφόρμα μας. Αρκεί να επισκεφθείτε την σελίδα και θα σας καθοδηγήσει πώς να πλοηγηθείτε στα ασύγχρονα μαθήματα Ισπανικών για αρχάριους. Το επίπεδο Β1Β2 θα είναι έτοιμο τον Ιανουάριο του 2023.

Η εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας όμως δεν είναι μόνο η απόκτηση πιστοποίησης, αλλά η εμβάθυνση στην κουλτούρα και η εξοικείωση με τη χρήση της γλώσσας. Γι’ αυτό το λόγο δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη του προφορικού λόγου μέσα από βιβλία, ταινίες και podcasts.

Οι μαθητές μπορούν να δώσουν εξετάσεις για πιστοποίηση ΚΠΓ ή Cervantes.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την εκμάθηση της Ισπανικής γραμματικής αν γίνετε συνδρομητές στο κανάλι μας στο youtube.

Είμαστε το καλύτερο σχολείο στην εκμάθηση Ισπανικής πανελλαδικώς! Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι απο τα σχόλια μαθητών μας στο Facebook ή από τις κριτικές μας στο google.

Μαθαίνω με τους καλύτερους! Ρωτήστε τους μαθητές μας!